Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Петя е успешен тренер, както и бизнес дама, приложила всичко, което преподава, в реалната бизнес практика. Има богатство от разработени теми, организирани на национално и международно ниво.

  • Лектор с положителна енергия и оригинален подход
  • Добро управление на публиката
  • Опитна бизнес дама и презентатор
  • Висока оценка от клиенти

Образование и опит

Образование:Магистър по “Управление и развитие на човешките ресурси” и бакалавър “Финанси”. Специализира в разработването на иновативни и интерактивни обучения, които активно да въвличат аудиторията и да ангажират вниманието. Научила е много трикове, които улесняват създаването и управлението на екипна динамика, обратна връзка, оценка и други. Богат професионален опит в управлението на проекти. Отличава се с енергия, чувство за хумор и опит. Огромен стаж в работа с екипи от международно корпоративно естество, както и от средния и малък бизнес.

Опит: Богат опит в сферата на Презентационни умения, Коучинг, Говорене пред публика, Комуникационни умения, LinkedIn, Networking, Създаване и управление на успешни екипи, Мотивация, Бизнес кореспонденция, Делегиране, Управление на времето, Емоционална интелигентност и други.

Подходящи теми

Презентационни умения

Разберете повече за езика на тялото, гласа, погледа и всички други елементи нужни за познаване от всеки добър презентатор.
Познанието за различните човешки характери и мотивации, подходите към всеки един от тях и много други, могат да осигурят нужните инструменти за успешна комуникация.
Всяко едно общуване се осъществява между хора и емоциите са винаги фактор, независимо от опитите да се постигне пълна обективност.
В ролята си на мениджър или лидер често се налага да полагате усилия за изграждането на успешни, продуктивни и ефективни екипи. Научете нужното и важното, за да бъдете успешни с тази задача.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color