Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Сертифициран тренер, провел обучения за 40000+ участници за последните 30 години. Той е бил консултант в различни интернационални компании и има богат опит във воденето на професионални обучения. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

  • Дългогодишен стаж като лектор
  • Презентиране пред хора от различни националности
  • Професионален опит като обучител
  • Основател на коучинг център

Образование и опит

Образование:Завършва магистратура по “Бизнес икономика” в католическия университет “Лювен” в Белгия. Марк е обучил над 40000 души в над 20 различни страни. Помогнал е на над 800 компании в България да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Опит: Марк е управител на фирма "Идеас България",занимаваща се с предлагане на курсове по мениджмънт, PR и справяне с кризисни ситуации. Сред хората, посещавали неговите курсове има бизнесмени, мениджъри и дори заместник-министри. През 1989 е бил организационен и технологично информационен консултант на политици и висши управници в Белгия. Като консултант той е работил по множество проекти към различни институции в Белгия за подобряване и разрешаване на технологично информативни и организационни проблеми. Той основава свой собствен тренинг и коучинг център през 1994.

Подходящи теми

Презентационни умения

Разберете повече за езика на тялото, гласа, погледа и всички други елементи нужни за познаване от всеки добър презентатор.
Познанието за различните човешки характери и мотивации, подходите към всеки един от тях и много други, могат да осигурят нужните инструменти за успешна комуникация.
Умението да планирате, целеполагате и да го правите в правилното време е ключово за успех. Научете се как да управлявате ограниченото време всеки ден.
Открийте и разгънете потенциала си като мениджъри и лидери. За да сте наистина успешни, Ви е нужна малко теория и много практика.
Всяка промяна е "нож с две остриета", тъй като носи своите рискове, ако не бъде управлявана правилно, но има и своите сериозни потенциални ползи за тези, които знаят как да я осъществят. Бъдете от знаещите.
Повечето работодатели се интересуват от уменията на техните служители за работа под стрес, но много малко от тях се грижат за осигуряването на нужните знания за постигане на добро управление и справяне със стреса. Всеки човек би могъл да насочи енергията на стреса в правилната посока и да я превърне в положителна енергия, ако знае как.
Когато един човек е мотивиран, той може да постигне впечатляващи резултати. Когато един мениджър разбира какво мотивира служителите му и как да управлява тази мотивация, може да създаде сплотен и ефективен екип, както никой друг.
Тренирайте ума си с правилните упражнения, участвайте в подходящи дискусии и получавайте нужното знание, за да бъде Вашето мислене продуктивно, креативно, извън стандартите и да постигнете впечатляващи резултати във всяко едно направление.
Ако искате да получите безценни знания как да управлявате аудитория и да предадете Вашето познание на другите, това е Вашето обучение. Също бихте могли да изградите екип от вътрешни обучители, които да се представят блестящо с възложените задачи.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color