Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Млад специалист с медицинско образование, посветил своето професионално време на натрупване на знания в областта на здравето, правилното хранене, спорта, балансирания живот и много други. Участвала в редица предавания, споделяйки своя опит. Призната като млад, пълен с енергия и чар специалист, способен да сподели нужното знание по атрактивен начин.

  • Млад специалист с богат набор от познания в медицината
  • Полезни съвети за по-добър живот
  • Интересни лекции с множество практически примери
  • Винаги е готова да отговори на Вашите въпроси

Образование и опит

Образование: Завършва Национална Спортна академия "Васил Левски" със специалност Кинезитерапия. Успоредно с това учи китайска медицина и акупунктура. През юни 2017 г. се сертифицира като иглотерапевт, а 2018 г. участва в програма Еразъм и упражнява 6 месечен стаж в рехабилитационна клиника в Испания. През 2019 г. завършва курс по правилно хранене. Към днешна дата е кинезитерапевт и треньор в Космо мед.

Опит: Ивелина е кинезитерапевт и треньор в Космо мед. Има голям опит зад гърба си в сферата, в която се занимава, а освен това се е съсредоточила и в бодибилдинга. Тя има изяви в телевизионни предавания и опит в говоренето пред хора на испански и български език.

Подходящи теми

Диетология и методология на отслабването.

Защо на запад диетите не работят, а китайците са най-слабата нация? Научете отговора на този въпрос и на много други в областта на диетологията, здравето и баланса.
От какви макро и микро нутриенти се нуждаем, за да бъдем здрави.
Какви телесни типове съществуват в индийската медицина и как да балансираме енергията си.
Енергиен състав на тялото и връзката между органите и елементите в света.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color