Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Експерт маркетинг практик и стратег сред B2B аудитория с над 8-годишен опит на българския и международен пазар. Включен е в глобалната програма за таланти на дигитална компания от FORBES TOP 100.

Защо го препоръчваме?

  • Млад и енергичен презентатор
  • Опит в IT сектора
  • Международен опит
  • Разнообразен опит в преподаването, дигиталните технологии и тенденциите

Образование и опит

Образование: Придобива Магистърска степен в Шефилдския университет по “Дигитален маркетинг и Социални мрежи” и Бакалавърска степен по “PR, реклама и интегрирани кампании’’ в Софийски университет, както и сертификати в редица обучения в сферата на комуникациите.

Опит: В кариерата си успява да спести на бизнеса, за който работи, разходи от половин милион евро чрез разработване на програма за застъпничество на клиенти и служители, което води до допълнителни 120 000 кликвания само в социални медии. Номиниран и избран за най-добрите световни програми за таланти за развитие на нововъзникващи лидерски качества и международна бизнес експозиция. Възможност за представяне пред широка аудитория (около 400) от различни нива на управление. Опита си като лектор натрупва, водейки лекции на пълен модул по Дигитален маркетинг на бакалаври в програма на Руската президентска академия за национална икономика и публична администрация в Москва, Русия. Има опит като водещ на рубрика в телевизионно шоу, където представя новини и интервюира гости. Понастоящем Етиен е редовен участник в предавания като експерт по комуникации или футболен анализатор в български национални медии. Автор е в списание „Твоят Бизнес“, където публикува статии свързани с бъдещето на технологиите и маркетинга.

Подходящи теми

Дигитален маркетинг

Разберете повече за тенденциите, технологиите и бъдещето.
Освен да брандираме компанията пред клиенти и служители, е добре да можем да бандираме и себе си.
Превърнете се в майстори на продажбите онлайн.
Бъдете смели и успешни на сцената. Нужна Ви е комбинация от теория и практика и сцената е Ваша.
Иновацията е движеща сила, способна да развие всеки един бизнес и да го направи лидер на пазара.
Научете кои са елементите на доброто общуване, за да бъдете успешен лидер и да сформирате ефективен екип.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color