Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Международен лектор, изпълнителен директор на международна фондация, председател на няколко организации за запазване на световното културно наследство, основател на над 10 учебни академии в различни държави. Споделя, че за него е чест и радост да има възможност да предава знания и опит на своите студенти по света, помагайки за техния растеж, развитие и мироглед.

Защо го препоръчваме?

  • Лектор с впечатляваща харизма и енергия
  • Изключително богат опит
  • Успешен бизнесмен, мениджър и презентатор
  • Висока оценка от клиенти

Образование и опит

Образование: Бакалавърски и магистърски степени по Маркетинг, Комуникации, История на изкуствата, Мениджмънт и бизнес. Завършва и Международната програма за културно лидерство на Британски съвет 2010-2012. Опита си като лектор натрупва като преподава в Амстердамския университет на изкуствата в Холандия, както и в президентската програма за министри на Руската президентска академия за национална икономика и публична администрация. Има значителен брой публикации и заема няколко консултативни позиции.

Опит: Понастоящем съчетава позицията на изпълнителен директор във фондация ECF със седалище в Амстердам с непрекъсната работа по проекти за Fonds de dotation de l'ICOM (Международен съвет на музеите), като съветва в световното наследство на ЮНЕСКО. През 2013 г. основава и работи върху развитието на Фондацията на музеите в Амстердам. От 2014 г. създава и ръководи над 8 различни музейни академии за музея на Ростовския Кремъл, музея в Амстердам, музея в Аруба, музея на Алтай, Московския руски зоопарк и други за обучение и развитие на персонала. Заема редица позиции в борда на организации и компании като: председател на Народния университет в Амстердам, председател на музея на Диамантите в Амстердам, ICOM MPR, Амстердамския фестивал на светлината и е попечител на обекта на световното наследство на крепостта Брест.

Подходящи теми

Маркетинг и мениджмънт

Научете тънкостите на маркетинг успеха, процесите и начина на работа. Изведете своя продукт или услуга до върха.
Не забравяйте, че разликата между мениджър и лидер може да е голяма. Но истински успешни са тези, които съчетават добре и двете роли. Научете как.
Всеки може да се научи да е атрактивен и успешен на сцената, да обхваща въображението на публиката, да управлява реакциите и да постига търсените ефекти.
Ако искате да бъдете успешен мениджър във всичко, с което се захванете, е необходимо да имате умения за качествено целеполагане. Това е ключово за успеха.
Научете кои са елементите на качественото общуване, за да бъдете успешен лидер, да сформирате ефективен екип, да водите успени преговори или да получавате нужната скрита в комуникацията информация.
Говоренето пред публика е едно от ключовите умения на успешния комуникатор. Научете как да завладявате аудиторията пред Вас и да приковете вниманието ѝ още с първото изречение като го задържите до последната дума.
Уменията в областта на бизнес етикета дават сериозно конкурентно предимство на всеки участник в среща, събитие, прием или дори неформално общуване с потенциален клиент.
Мотивацията и страстта са движещите сили на нашето темпо в постигането на поставените цели. Всеки успешен мениджър трябва да разбира това и да съумява да вдъхновява хората си.
По дрехите посрещат, по ума изпращат, но през цялото време Ви следят поведението. Научете се как да се представите перфектно във всяка една бизнес ситуация, поздавайки бизнес етикета добре.
Много от нас вярват, че двугодишното обучение за Магистър по Бизнес администрация е единственото, което ще ги заведе до върха бързо. Това не е така. Опитайте първо да получите цялата нужна база в два дни, а след това преценете на къде да продължите - направо към върха или първо към учението.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color