Добре дошли в e-training на Амейз
Courses Images

Кратко въведение и представяне

Решителен предприемач, фокусиран върху успешното развитие на бизнес проекти от идеята до успеха, като се започне от генерирането на самата идея, реализирането й, създаването и управлението на страхотни екипи, изграждане на стабилни и висококачествени взаимоотношения с клиенти, построяване на инфраструктура и управление на растежа. Ентусиаст по продажби, маркетинг, комуникация, говорене пред публика и управление на проекти. В момента разработва и внедрява решения за управление на събития, обучение и HR, както и рекламни продукти за иновативни и разрастващи се компании на българския и европейския пазари.

  • Презентатор пред различни националности
  • Основател на успешен бизнес в рамките на България и извън нея
  • Артистична, креативна и творческа личност
  • Богат опит като лектор в множество направления

Образование и опит

Образование:Антония завършва двоен бакалавър към Американския университет в България в специалностите "Бизнес" и "Икономика". Има магистърска степен към Университета за национално и световно стопанство в специалност "Международни икономически отношения". Специализира в "Организационна психология", "Презентационни и комуникационни умения".

Опит: Основател и изпълнителен директор на Amaze Corporate Events - водеща компания в България, която предоставя иновативни и висококачествени корпоративни услуги за управление на събития, и съосновател на Amaze-INK - бързоразвиваща се рекламна агенция. Ентусиаст в ИТ технологиите, изграждащ онлайн идентичности. Модератор и лектор към един от най-големите университети на Русия - РАНхИГС. Лектор с опит пред международни аудитории и групи от разнообразни мащаби. Водещ на новинарски блок по BoxTV.

Подходящи теми

Презентационни умения

Разберете повече за езика на тялото, гласа, погледа и всички други елементи нужни за познаване от всеки добър презентатор.
Познанието за различните човешки характери и мотивации, подходите към всеки един от тях и много други, могат да осигурят нужните инструменти за успешна комуникация.
Организирането на успешно събитие много често може да бъде сериозен тласък за всеки бизнес и всеки проект. За да достигнете желаните резултати е нужно да имате съответното знание.
Открийте и разгънете потенциала си като мениджъри и лидери. За да сте наистина успешни, Ви е нужна малко теория и много практика.
Говоренето пред публика е едно от ключовите умения на успешния комуникатор. Научете как да завладявате аудиторията пред Вас и да приковете вниманието ѝ още с първото изречение като го задържите до последната дума.
Много от нас вярват, че двугодишното обучение за Магистър по Бизнес администрация е единственото, което ще ги заведе до върха бързо. Това не е така. Опитайте първо да получите цялата нужна база в два дни, а след това преценете на къде да продължите - направо към върха или първо към учението.
Всяко едно общуване се осъществява между хора и емоциите са винаги фактор, независимо от опитите да се постигне пълна обективност.

Галерия

Нашите сертифицирани лектори

За пълното портфолио от теми и лектори, моля да се свържете с нас. Благодарим

Presets Color